Korrupciógyanú

2023.05.05. 12:19

Bident azzal vádolják, alelnökként kenőpénzt fogadott el

Információk szerint az FBI birtokában van egy olyan dokumentum, amely bizonyítja: az egykori alelnök politikai döntésekért, szívességekért cserébe pénzt kapott.

Illusztráció/Joe Biden amerikai elnök a néhai Martin Luther King amerikai baptista tiszteletesről és Nobel-békedíjas fekete polgárjogi vezetőről megemlékező istentiszteleten az atlantai Ebenezer baptista templomban 2023. január 15-én

Forrás: MTI/AP

Fotó: Carolyn Kaster

James Comer (R-KY), a Képviselőház Felügyeleti Bizottságának elnöke és Chuck Grassley szenátor (R-IA) szerint egy hiteles bejelentő azt állítja, hogy az FBI és az Igazságügyi Minisztérium birtokában van egy olyan dokumentum, amely „pontos leírást” tartalmaz egy külföldi állampolgár és Joe Biden akkori alelnök között létrejött, politikai döntésekért cserébe pénzfizetést ígérő megállapodásról – írja a Mandiner a Washington Examinerre hivatkozva.

A Washington Examiner szerint létfontosságú, hogy minél hamarabb utánajárjanak a feljelentő állításainak. Amennyiben nem igazolódik be, azt is minél hamarabb tudni kell, ilyen kétségek között ugyanis nem működhet normálisan a Biden-adminisztráció.

A teljes cikk ITT olvasható el. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában