Ország-világ

2021.02.25. 09:34

A Jobbik tévéjében butázta és parasztozta le a magyarokat Pörzse Sándor és Havas Henrik (videó)

A két újságíró az N1TV február 19-i adásában butának és parasztnak nevezte a magyarságot – írja a Vasárnap.hu.

„Ennyiszer becsapni egy népet, mint ahányszor a magyart becsapták, nem lehet, csak akkor, ha buta. Nem tudok mást mondani” – mondta Pörzse Sándor az N1TV műsorában, az ominózus okfejtés a 20. percnél kezdődik. Mint mondta, sokáig azt hitte, hogy a magyar a kiválasztott nép, de aztán a választások „megvilágosították”.

„A magyar az buta”

– mondta egyetértésben Havas Henrik, majd azt fejtegette, hogy Trianon után kizárólag a parasztok és a zsellérek maradtak Magyarországon, akiket „lepofoz a földesúr, az intéző, a csendőr”.

„És ezek most gyűlölik Budapestet, amelyik valóban világváros, valóban multinacionális, valami egészen elképesztő kulturális háttere van, és ezek a parasztok ezt nem bírják elviselni”

– tette hozzá Havas Henrik.

Az eszmecserét kiszúró Vasárnap.hu hozzáteszi: Pörzse Sándor az Echo TV-n gyártott régebben műsorokat, majd Magyar Gárda-alapító és jobbikos országgyűlési képviselő lett, valamint a Jobbikhoz kötődő radikális lap, a Barikád főszerkesztőjeként is dolgozott.

Az eredeti cikk ide kattintva érhető el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!