hazugság

2020.05.29. 21:40

Az Emmi visszautasítja a Demokratikus Koalíció vádjait

A párt ugyanis használhatatlannak tartja az Emberi Erőforrások Minisztériumától megkapott, a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány tao-támogatásairól készült vizsgálati jegyzőkönyveket.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma pénteken az MTI-hez eljuttatott közleményében visszautasította a Demokratikus Koalíció „hazug vádjait”.

Ráczné Földi Judit, a DK elnökségi tagja pénteki sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy a Demokratikus Koalíció (DK) használhatatlannak tartja az Emberi Erőforrások Minisztériumától (Emmi) megkapott, a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány tao-támogatásairól készült vizsgálati jegyzőkönyveket.

Az Emmi erre reagálva azt közölte: a Sportért felelős államtitkárság a bírósági ítéletben meghatározott, a Felcsút Utánpótlás Nevelésért Alapítványt érintő valamennyi iratot hiánytalanul eljuttatta Varju Lászlónak, a DK országgyűlési képviselőjének.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!