Mi védjük Európát

2018.03.21. 09:24

Belgium félrekezelte a tömeges bevándorlást

Belgium nagyon szerencsés amiatt, hogy Magyarország megtette azt, ami a dolga, azaz lezárták a határokat azért, hogy védekezzenek.

Miután az ország félrekezelte a helyzetet, a bevándorlók többségbe kerültek például Molenbeekben és úgy viselkednek, mintha ők lennének a főnökök. A probléma forrása, hogy a szocialista párt mindent megtett, hogy elkápráztassa az új molenbeek-i polgárokat, egyszerűen szavazatokat vásároltak – ezt nyilatkozta az Echo TV-nek Dominiek Lootens-Stael belga parlamenti képviselő. Hozzátette: miután felmerültek az első biztonsági problémák, becsukták a szemüket, mivel a szavazatok voltak csak a fontosak a szocialistáknak.

A mi közösségünkön belül ők a saját törvényeiket alkalmazzák és elvárják, hogy ott mások is az ő törvényeik szerint éljenek

hangsúlyozta a képviselő, aki szerint ez abban is látszik, hogy például a negyed egyik kínai éttermében már nem lehet sört kapni.

Dominiek Lootens-Stael úgy látja, hogy a legtöbb ideérkező bevándorló célja az volt, hogy belga állampolgár legyen. Hozzátette: ez évtizedeken keresztül nem okozott problémát, mivel nagyon hamar megkapták a belga papírokat, mára arról beszélhetünk, hogy egész városok váltak idegenajkúvá.

 

A magyar határvédelemmel kapcsolatban elmondta, hogy

„Belgium nagyon szerencsés amiatt, hogy Magyarország megtette azt, ami a dolga, azaz lezárták a határokat azért, hogy védekezzenek. Elsősorban Magyarország saját magát védte, de közvetve egész Európát védi”

- állapította meg a képviselő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!