étterem és bár

2018.01.19. 10:30

Bordélyházat működtetett egy férfi Kőszegen

Bordélyházat működtetett egy férfi Kőszegen, prostitúció elősegítésének bűntette miatt emelt vádat ellene az illetékes járási ügyészség – közölte a Vas Megyei Főügyészség főügyésze.

Simon József tájékoztatása szerint a vádlott 2015 februárjától 2017 áprilisáig egy kft. ügyvezetőjeként éttermet és éjszakai bárt üzemeltetett, ahol az általa foglalkoztatott nők az épület erre a célra kialakított emeleti részében szexuális szolgáltatást nyújtottak.

Ismertette: a vendégek a bárpultnál jelezték az igényüket, majd fél órára 80 eurót vagy 20 ezer forintot, egy órára pedig 100 eurót, vagy 30 ezer forintot fizettek. Az összegnek a szexuális tevékenységet végző alkalmazottak később a felét kapták meg.

A Kőszegi Járási Ügyészség a vádlottal szemben bordélyház fenntartásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntette miatt emelt vádat és szabadságvesztés kiszabását indítványozta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!