Kábítószer

2019.05.22. 09:49

Drogtermesztőket fogtak el Miskolcon

Házkutatáson tizenhét kannabisztövet, a termesztéshez és a kereskedéshez szükséges eszközöket, valamint még fél kiló marihuánát foglaltak le.

Felszámoltak egy miskolci kannabiszültetvényt, a marihuánatermesztő párost elfogták a rendőrök. A két férfi könyvelést vezetett a drogeladásairól – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálata szerda reggel a police.hu oldalon.

Az egyik férfit ecstasy eladása közben leplezték le, csaknem száz tablettát találtak nála.

A másik autójából pedig félkilónyi, kiporciózott marihuána került elő. Mindegyik csomagon szerepelt egy-egy betű. Megtalálták a betűkhöz tartozó könyvelést is a vásárlók nevével, a megrendelt mennyiséggel és a kábítószer árával – írták. Házkutatáson tizenhét kannabisztövet, a termesztéshez és a kereskedéshez szükséges eszközöket, valamint még fél kiló marihuánát foglaltak le.

A két férfi ellen kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!