A jéghegy csúcsa

2018.03.20. 17:14

A Jobbik Simicska pénzén vásárol visszalépéseket

Szánalmas hazudozás Farkas Gergely minden magyarázata.

A Jobbik Simicska Lajos pénzén vásárolja meg a különböző pártok jelöltjeit, hogy azok visszalépjenek a javukra – közölte Budai Gyula, a Fidesz országgyűlési képviselője kedden az MTI-vel, jelezve: a kormánypárt feljelentést tesz.

Budai Gyula kifejtette:

Farkas Gergely, az ellenzéki párt kiskunhalasi jelöltje 600 ezer forintot ajánlott fel az LMP-s Midi Melániának, hogy visszalépjen a javára. A politikus szánalmas hazudozásnak nevezte Farkas Gergely magyarázatát, szerinte az, hogy a jobbikos jelölt pénzt ajánlott az LMP-snek, a választás rendje elleni bűncselekmény tényállását valósította meg.

A Fidesz feljelentést tesz és felszólítja Farkas Gergelyt, hogy azonnali hatállyal lépjen vissza – jelentette ki Budai Gyula, aki szerint egy olyan embernek nincs helye a közéletben, aki a törvényeket megszegi.

Értékelése szerint a hétfőn kipattant ügy csak a jéghegy csúcsa, nyilvánvalóan az egész országban ez történik.

„A Jobbik Simicska pénzével a zsebében igyekszik megvesztegetni a különböző jelölteket, hogy visszalépjenek, ez mindenképpen a választás rendje elleni bűncselekmény”

- fogalmazott, példátlannak minősítve a helyzetet.

A kormánypárt arra kérte az illetékes szerveket, hogy teljes körűen vizsgálják ki az ügyet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!