A magyarok megélhetése

2017.08.16. 13:50

Fidesz: Vona Gábort csak a hatalom és a pénz érdekli

Ha Vona Gábort valóban érdekelné a magyarok megélhetése, akkor támogatta volna a munkából élőket segítő adócsökkentéseket, a béremeléseket – közölte a Fidesz-frakció szerdán az MTI-vel.

A kormánypárt azt kommentálta így, hogy a Jobbik elnöke szerdai sajtótájékoztatóján az augusztus 20-án induló béruniós aláírásgyűjtési kampányhoz kérte – pártszimpátiától függetlenül – az emberek segítségét. Azt mondta: ha az MSZP, vagy a Fidesz valamelyik uniós képviselője indította volna el ezt a kezdeményezést, ő mindenképp beállt volna mögé.

A Fidesz mindezzel kapcsolatban közölte: Vona Gábor „utcafórumai és aláírásgyűjtése egyaránt csak szemfényvesztés és választási adatgyűjtés”. Miközben utcafórumokon prédikál az embereknek, megengedhetetlen stílusban sértegeti a nyugdíjasokat és emberszámba sem veszi őket – fogalmaztak.

Úgy látják, ha Vona Gábort valóban érdekelné a magyarok fizetése és jövője, akkor támogatta volna a munkából élőket segítő adócsökkentéseket, a béremeléseket és a migránsok betelepítését célzó alaptörvény-módosítást. Ezzel szemben „Gyurcsányékkal és a szocialistákkal együtt” nem ezt tette, a pártját pedig „kilóra eladta egy milliárdosnak” – írták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!