elfogadhatatlan

2018.04.11. 18:59

Gulyás Gergely: az EP megkérdőjelezi az ország szuverenitását

A politikus szerint elfogadhatatlan, hogy a választási eredmény után is folytatja a Magyarországgal szembeni nyomásgyakorlást az Európai Parlament.

Budapest, 2018. április 8. Gulyás Gergely, a Fidesz frakcióvezetője sajtótájékoztatót tart pártja választási eredményváró rendezvényén a Bálna Budapest rendezvényközpontban 2018. április 8-án.

Forrás: MTI Fotó

Fotó: Koszticsák Szilárd

Gulyás Gergely az EP állampolgári jogi bizottságának (LIBE) soron következő – a jogállamiság magyarországi helyzetéről szóló jelentéssel foglalkozó – ülésével kapcsolatban nyilatkozott szerdán az MTI-nek.

A politikus tűrhetetlennek és elfogadhatatlannak nevezte, hogy egy világos választási eredmény után megkérdőjelezik az ország szuverenitását.

„Megkérdőjelezik azt a jogunkat, hogy a migráció ügyében mi magunk döntsünk, és bosszút akarnak állni a magyar választópolgárokon azért, mert a kormánypártoknak ilyen mértékben szavaztak bizalmat” – mondta a Fidesz frakcióvezetője, alelnöke, elfogadhatatlannak minősítve ezt.

Borítókép: Gulyás Gergely, a Fidesz frakcióvezetője sajtótájékoztatót tart pártja választási eredményváró rendezvényén

Forrás: MTI Fotó/Koszticsák Szilárd

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!