Szerelemféltés

2019.08.02. 10:19

Hat embert ölt meg, majd öngyilkos lett egy férfi

Két férfit, három nőt és egy tízéves gyereket ölt meg csütörtökön késő este Zágrábban egy férfi, aki később öngyilkos lett – közölte a horvát rendőrség.

A szomszédok, akik lövéseket és női sikolyt hallottak, értesítették a rendőrséget, amely a helyszínre érkezéskor hat holtestet talált Új-Zágráb egyik csendes lakónegyedében. A rendőrök egy héthónapos csecsemőt is találtak a házban, akin nem voltak sérülés nyomai.

A Jutarnji List című horvát napilap pénteki beszámolója szerint a helyszíni szemle még mindig tart. A három nőt és a tízéves kisfiút az utcán, a ház előtt, az egyik férfit a ház egyik szobájában, míg a másikat a folyosón végezte ki lőfegyverrel a zágrábi férfi, aki a mészárlás után távozott a tetthelyről.

A rendőrség egész éjjel kereste az elkövetőt, akit a hajnali órákban, nem messze a bűncselekmény helyszínétől meg is találtak, de mielőtt elfoghatták volna, a lőfegyverével öngyilkos lett.

A rendőrség egyelőre nem közölt részleteket az esetről. A helyi sajtó ugyanakkor tudni véli, hogy szerelemféltés állhatott az ügy hátterében. Meg nem erősített források szerint az elkövető az egyik kivégzett nő korábbi férje volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!