Városháza-gate

2021.12.06. 18:54

Jelentkezett Bajnai Gordon (videó)

Bajnai Gordon előkerült, és jelezte: írásban válaszol a Városháza eladása körüli botrányt vizsgáló bizottság kérdéseire.

A korábbi szocialista miniszterelnök a közösségi oldalán azt is írta, hogy „észszerű mértékben” kész együttműködni a bizottsággal – írja a Magyar Nemzet.

Közben újabb hangfelvétellel jelentkezett Anonymous, amelyen Gansperger Gyula hangja hallható, aki arról beszél, hogy a baloldal mögött külföldi finanszírozók állnak, Bajnai pedig amerikai nagytőkés csoportok embere.

A vizsgálóbizottság hétfői ülésére a több, a Budapest Főváros Vagyonkezelő Központnál dolgozó embert is vártak, azonban senki nem jelent meg közülük. Többek között arra kellett volna válaszolniuk, hogy milyen rendszer szerint történik a fővárosi ingatlanok értékesítése, azonban – Bajnaihoz hasonlóan – levélben jelezték, hogy csak írásban hajlandóak válaszolni a kérdésekre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában