bűnszervezet

2017.06.28. 12:11

Lányokat futtató bűnszervezetet számolt fel a rendőrség (Videó)

Az akció során több megye bevetési osztálya egyszerre, összehangoltan – Heves és Jász-Nagykun-Szolnok megyében – csaptak le négy személyre, kerítés bűntett és kitartottság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – olvasható a police.hu-n.

Mediaworks Online / police.hu

A nyomozás adatai szerint a Heves és Jász-Nagykun-Szolnok megyében működő szervezet tagjai 2016 márciusától koordinálták, több mint tíz fiatal nő Berlinbe utazását azért, hogy ott prostitúciós tevékenységet végezzenek. Ezt napi szinten ellenőrizték és lányok által megkeresett pénzt elvették.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda kerítés bűntett és kitartottság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást R. Béla 43 éves kömlői, N. Kálmán 40 éves törökszentmiklósi, P. Tímea 28 éves kunszentmártoni és R. Adrián 26 éves tiszaföldvári lakosok ellen. Elfogásukkal a rendőrség a teljes bűnszervezetet felszámolta.

[embed]]

A gyanúsítottak kihallgatása után, a nyomozók őrizetbe vették és kezdeményezték az előzetes letartóztatásuk indítványozását.

Az eljárás során több millió forint készpénzt, több nagy értékű gépjárművet, értékes festményeket, porcelánokat, antik bútorokat és kábítószergyanús anyagot foglaltak le a nyomozók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!