reakció

2019.04.26. 13:46

Lepatkányozta a Fidesz szavazóit Bangóné (videó)

Így reagált arra a műsorvezetői felvetésre, hogyan lehetséges, hogy a Fidesz támogatottsága növekszik, addig az MSZP-é csökken vagy stagnál.

Budapest, 2019. február 20. Bangóné Borbély Ildikó szocialista képviselõ a Magyarország területén élõ nemzetiségek helyzetérõl szóló beszámoló elfogadásáról tartott vitán az Országgyûlés plenáris ülésén 2019. február 20-án. MTI/Koszticsák Szilárd

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Patkányozással reagált Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP országgyűlési képviselője arra a hírre, hogy az elmúlt hónapban tovább nőtt a Fidesz támogatottsága, miközben a szocialistáké csökkent – adta hírül az Origo.

„Sok a patkány Magyarországon” – mindezt Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP országgyűlési képviselője reagálta arra a műsorvezetői felvetésre, hogyan lehetséges, hogy a Fidesz támogatottsága növekszik, addig az MSZP-é csökken vagy stagnál. Ennek mi az áthallása? – tette fel ezt követően a kérdést a műsorvezető. Bangóné erre azt mondta, „mindenki úgy gondolja, ahogy akarja”. Az erről szóló felvételt alább tekinthetik meg.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=290&v=GGazAIpPTYw

Bangóné nem először hívja fel magára a figyelmet gyalázatos vagy éppen szánalmas megszólalásaival és cselekedeteivel. Legutóbb képtelen volt helyesen felírni a „MINKET” szót az aszfaltra.

Az biztos: a Fidesz szavazóinak patkányozása minden eddigi határon túlment, sokmillió embert gyalázott az MSZP politikusa.

Borítókép: Bangóné Borbély Ildikó szocialista képviselő

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!