Gyilkosság Barcelonában

2017.06.21. 14:54

Magyar pincért lőttek le egy spanyol bárban

Egy magyar férfi életét vesztette, egy magyar nő pedig súlyosan megsebesült abban a lövöldözésben, amely csütörtökön tört ki a Barcelona közelében található Vilanova i la Geltrú spanyol tengerparti település egyik bárjában – közölte a La Vanguardia című újság pénteken. A férfi csupán 30 éves volt; a 39 éves nő életéért még küzdenek az orvosok.

Mediaworks Online / MTI

Az olasz napilap szerint a 30 éves halálos áldozat pincérként dolgozott a vendéglátó helyen, amelynek évek óta tulajdonosa a 39 éves nő, aki most megsebesült. Mint írták, a támadó csütörtökön, kora délután lépett a bárba és legkevesebb két lövést adott le az áldozatra, majd a tulajdonosnőre célzott, akit súlyosan megsebesített. A férfi utána elmenekült, a hatóságok pedig most is nagy erőkkel keresik.

A lövöldözésben megsebesült nőt kórházban ápolják.

A helyi hatóságok egyelőre részleteket nem közöltek a lövöldözésről ugyanakkor a legfrissebb hírek szerint azt írták: a barcelonai konzul is a helyszínen tartózkodik, a barcelonai főkonzulátus munkatársai pedig folyamatosan tartják a kapcsolatot a hatóságokkal és minden hozzátartozóval. Információk szerint a rendőrség különleges egysége nyomoz a gyilkossági ügyben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!