Égés

2019.04.09. 16:18

Majdnem felgyújtotta a megemlékezőket Juncker (videó)

Az incidens a ruandai népirtás 25. évfordulóján résztvevő delegációval történt. Jean-Clade Juncker újabb bakija hamar elárasztotta a közösségi oldalakat, újraindult a találgatás a politikus „isiászáról” is.

(From L) African Union chief Moussa Faki, Rwanda's President Paul Kagame, his wife Jeannette (2ndR), and European Commission President Jean-Claude Juncker light a remembrance flame for the 25th Commemoration of the 1994 Genocide at the Kigali Genocide Memorial in Kigali, Rwanda, on April 7, 2019. - Rwanda on April 7, 2019 began 100 days of mourning for more than 800,000 people slaughtered in a genocide that shocked the world, a quarter of a century on from the day it began. (Photo by Yasuyoshi CHIBA / AFP)

Forrás: A

Fotó: Yasuyoshi Chiba

Vasárnap a ruandai népirtás 25. évfordulójára emlékeztek a kelet-afrikai országban. Az eseményen az Európai Uniót Jean-Claude Jucker képviselte, aki azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy majdnem felgyújtotta a többi résztvevőt – adta hírül a V4 Agency.

Az eseményről videó is készült, amelyen jól látszik Juncker ügyetlensége. Az internet népe azonnal lecsapott az ügyre, ismét előtérbe került a bizottsági elnök állítólagos isiásza.

Podczas uroczystości w Rwandzie kolejny raz dał o sobie znać Jean-Claude Juncker, przewodniczący Komisji Europejskiej... o mały włos nie podpalił innego z członków delegacji 😱😱😱 " target="_blank" rel="noopener">#Juncker #Rwanda #UE pic.twitter.com/aqPC2Nq38b

— Mateusz Magdziarz (@magdziarz_m) " target="_blank" rel="noopener">2019. április 8.

Az Európai Bizottság elnöke már korábban, például az uniós állam- és kormányfők tavaly októberi találkozóján is feltűnést keltett suta mozdulataival.

Borítókép: Jean-Claude Juncker és mások a ruandai megemlékezésen

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!