Ország-világ

2020.07.16. 16:00

Meztelenül grasszáló migránsokat fogtak az olasz csendőrök (videó)

Videofelvételek tanúsága szerint fiatal afrikai férfiak anyaszült meztelenül sétálnak, táncolnak az utcán Olaszország migráció sújtotta városaiban. Az európai viselkedési kultúra teljes semmibe vétele a Liga vezetőjét, Matteo Salvinit is feldühítette.

A közösségi médiában megjelent videón az látható, hogy egy fiatal fekete – vélhetően migráns – férfi anyaszült meztelenül sétál, táncol a nyílt utcán a szicíliai Cassibile városában a békés járókelők és autósok között. Hasonló eset történt kedden a Rómához közeli Tarquinia kisvárosban is. A járókelők és az autóvezetők megpróbálták feltartóztatni a férfiakat, mindhiába – írja a V4NA hírügynökség.

Jurassic Park. Cassibile (Siracusa) " target="_blank" rel="noopener noreferrer">#risorsaINPS clandestino africano gira nudo in cittá tra donne e bambini: era in cerca di una preda? Cittadini furiosi si radunano davanti alla baraccopoli: „Dove sono finiti gli accoglioni? Questi non lavorano, devono andarsene!” #RadioSavana pic.twitter.com/zQLXG3fdTi

Végül az olasz csendőrség (carabinieri) beavatkozására volt szükség, akik visszavitték a közszemérmet sértő embereket a migránsszállásra, számolt be az olasz Libero Quotidiano honlapja.

A helyi lakosok mellett Matteo Salvini, a bevándorlásellenes Liga vezetője is felháborodott ezen az európai viselkedési kultúrát semmibe vevő viselkedésen. „Minden a legnagyobb rendben van” – írta szarkasztikusan a közösségi médiában Salvini. A Facebook-oldalán posztolt videó végén pedig az „Elég volt a tiszteletlenségből, tűnjetek el!” felirat olvasható.

Tutto sotto controllo. pic.twitter.com/p51HATcFuq

— Matteo Salvini (@matteosalvinimi) " target="_blank" rel="noopener noreferrer">July 15, 2020

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!