felháborító

2018.03.24. 20:10

Őrjöngő migránsnő dobatott ki a bécsi kórházból egy apát

A szülők szklerózis multiplexben szenvedő lányukkal szerettek volna lenni.

Forrás: kronetv.

Az iszlám irányába történő feltétel nélküli behódolás és az ebből fakadó megfelelési kényszer már Ausztriát is elérte.

Chiara Salfenauert, egy 23 éves osztrák lányt, aki egy nagyon súlyos betegségben – szklerózis multiplexben – szenved, beutalták a bécsi Donaustadt kerület közkórházába. A kezelés mellékhatásai veszélyesek lehetnek, ezért az apja, Robert Salfenauer bement a kórházba, hogy minél több időt tölthessen együtt beteg gyerekével – írja az origo.hu.

A bécsi kórház épülete, ahonnan kitessékelték az édesapát.
Forrás: AFP PHOTO | Fotós: Helmut Fohringer

 

Csakhogy Chiara ágya mellett feküdt egy tetőtől talpig beöltözött, nikábot viselő muszlim nő. Amikor a migráns meglátta az osztrák férfit, dührohamot kapott, sikoltozni kezdett, és azt követelte, hogy távosítsák el a kórteremből.

A muszlim nő egy paravánnal már el volt választva a többi betegtől, de ő ezt nem találta elégségesnek.

Az erőszakos migráns hisztijének eleget tett a kórház vezetése, és az osztrák férfit végül kitették a kórteremből.

Robert Salfenauer az incidens után megkereste a Kronen Zeitung munkatársait, és interjút adott a lapnak. Szerinte a kórház a politikai korrektség nevében megsértette az osztrák törvényeket is, amelyek kimondják, hogy állami intézményekben nem szabad nikábot, vagyis mindent eltakaró ruhát viselni.

A kórház az ügy nyomán belső vizsgálatot rendelt el, és nem meglepő módon, szerintük nem sértették meg a hatályos jogszabályt.

A Salfenauer család ügyvédje azonban más véleményen van. Szerinte törvénysértés történt, és egy radikális kisebbség nem követelheti meg, hogy mindenki hozzájuk alkalmazkodjon.

Borítókép: Robert Salfenauer, az apa

Forrás: krone.tv

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!