LMBTQ-lobbi

2021.06.28. 20:46

Ötéves kislányt ölelgetett nyilvánosan egy nőnek öltözött férfi

Egy hatodik kerületi étteremben drag queen előadással tiltakoztak a pedofilellenes törvény elfogadása ellen.

A hétvégén a hatodik kerületben drag queen előadást tartottak a Reggaeton nevű bárban, amelyről egy nyilvános képet is megosztottak a hely Facebook-oldalán – írja a Magyar Nemzet.

– Egy angol pár kislánya szeretett volna odajönni hozzám, mert nagyon tetszett neki, hogy rózsaszín vagyok – kommentelte a meghívott előadó a budapesti vendéglátóipari egység által feltöltött kép alá. Hozzátette:

A kislány jövő hónapban lesz ötéves. – Angliában már találkozott drag előadóval, nem én voltam neki az első!

– lelkendezett.

Az előadó szerint ebben az időszakban nagy erőt adnak neki ezek az alkalmak, egyenesen megfizethetetlenek.

Ismert, hogy a parlament által elfogadott pedofilellenes törvénycsomag óta rég nem látott, külföldről vezényelt gyűlölethadjárat vette célba hazánkat. A LMBTQ-lobbi már a foci Eb-n is fókuszba került, a német szurkolók szivárványos zászlókkal várták a magyarokat Münchenben, sőt a stadiont is szivárványszínűre akarták volna kivilágíttatni.

A homoszexuális lobbi nyomulásával kapcsolatosan gyakran hangoztatott érv, hogy egyes elszigetelt esetek miatt túlzás törvényt hozni a LMBTQ-propaganda ellen.

Az idézett eset viszont arról árulkodik, hogy nem feltétlenül elhamarkodott a gyermekvédelmi törvény elfogadása a magyar kormány részéről. A posztot egyébként időközben törölték.

Az cikk és benne közölt fotók megtekinthetők ITT.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!