mezőkovácsháza

2018.04.26. 11:58

Rendkívül trükkösen bújt el a rendőrök elől egy magyar férfi

Titkos átjáró, kamerák és egy fal is segítette a bűnözőt.

Egy kamerákkal felszerelt mezőkovácsházi ház falában kialakított rejtekhelyen találtak meg a rendőrök egy férfit, aki nem kezdte meg büntetése letöltését a kijelölt időpontban – írja a police.hu.

A 41 éves férfi – akit hét és fél év szabadságvesztésre ítéltek testi sértés, személyi szabadság megsértése és lopás miatt – egy lakatlannak álcázott, lehúzott redőnyű házban rejtőzködött Mezőkovácsházán.

A házon több kamera is volt, amelyek képeit bentről, egy monitoron keresztül követte. A falban kialakított rejtekhelyről átjáró vezetett a szomszédos épület felé. A férfi azon át próbált elmenekülni, amikor a rendőrök körülvették a házat, de elfogták és a gyulai büntetés-végrehajtási intézetbe vitték.

A férfi egyébként anélkül használta az áramot a házban, hogy a mérőórához csatlakozott volna, ezért lopás megalapozott gyanúja miatt újabb büntetőeljárást indítanak ellene.

Címkék#rendőrség

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!