mesél az erdő

2017.09.01. 16:12

Szarvasbőgéstúrákat vezetnek a Pilisben

Szarvasbőgéstúrákat és szakvezetéseket tartanak a Pilisi Parkerdőben és a Budakeszi Vadasparkban szeptember elejétől október végéig több alkalommal.

A szarvasbőgéstúrákon egy-egy alkalommal korlátozott létszámú érdeklődőt fogadnak, és a helyszínen részvételi díjat kell fizetni. A túrákhoz szükséges az időjárásnak megfelelő öltözet, valamint zseblámpa vagy fejlámpa használata – közölte a Pilisi Parkerdő Zrt. pénteken az MTI-vel.

A túrák az erdőgazdaság budapesti, visegrádi, valkói erdészetében és a Budapesti Vadasparkban lesznek szeptember elejétől október végéig, helyszínenként változó időpontokban. A részvételhez előzetes jelentkezés szükséges, amelynek részletei a www.parkerdo.hu oldalon olvashatók.

A szarvasbőgéstúra résztvevői erdész-vadász szakember vezetésével ismerhetik meg az esti erdőt, és jó eséllyel hallhatják a területen, valamint a környékén élő szarvasbikák nászhangját, a szarvasbőgést is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!