MÁV-Start

2018.07.31. 14:17

Szerdán lehet utoljára 60 napos Vakáció-bérletet venni

A diákok idén nyáron augusztus 1-jén vásárolhatják meg utoljára a 60 napos Vakáció-bérletet, ami érvényes diákigazolvánnyal együtt korlátlan utazást biztosít számukra másodosztályon a MÁV-Start és a GYSEV teljes belföldi hálózatán, és még gyorsvonati pótjegyet sem kell váltani hozzá – közölte a MÁV-Start kedden az MTI-vel.

A közlemény szerint a 60, illetve a 30 napos Vakáció-bérletet az érdeklődők a vasúti jegypénztárakban, a jegyértékesítő automatában vagy interneten tudják megvásárolni, az előbbi 24 900 forintba, utóbbi pedig 15 900 forintba kerül.

A 30 napos Vakáció-bérletet augusztus 15-ig lehet megvenni, és szeptember 14-én, 24 óráig felhasználható

- tették hozzá.

Idén nyáron a különféle szezonális termékekből, mint például a Vakáció- és Balaton-bérlet, vagy a kerékpáros túrajegy, eddig több mint 20 ezer darabot értékesítettek.

A tapasztalatok szerint a nyári bérletekkel leginkább a Balatonhoz vonatoznak szívesen a fiatalok, de rajtuk kívül is sokan keresik fel a magyar tengert:

június közepétől július 25-ig például több mint 768 ezren fordultak meg a Balatonnál vonattal,

ami 6 százalékos növekedést jelent a tavalyi adatokhoz képest.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!