Feloldották az útzárat

2017.10.09. 13:32

Ketten meghaltak az M5-ösön történt karambolban

Két tehergépkocsi és egy rendőrségi szolgáltatást végző civil autóbusz ütközött össze az M5-ös autópályán, Kecskemét közelében hétfőn délelőtt. A busz vezetője és egy utasa meghalt.

Vincze-Messzi Adél, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elmondta: az M5-ös autópálya 87-es kilométerénél a Budapest felé vezető oldalon történt a baleset, amelyben többen megsérültek.

A mentők a helyszínre 16 mentőautóval és 4 mentőhelikopterrel érkeztek, de a buszvezető életét már nem tudták megmenteni, a helyszínen belehalt sérüléseibe.

A buszvezető egy rendőrségi szolgáltatást végző civil autóbuszt vezetett. A buszon utazó egyik rendőr olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

A járműben utazó rendőrök közül hárman súlyosan, tizenketten könnyebben sérültek meg – ismertette.

Kovács Andrea, a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője elmondta: a kecskeméti hivatásos tűzoltók feszítővágóval szabadítják ki a buszba szorult embereket. A forgalmat a sztrádáról a 91-es kilométernél az 54-es számú főútra terelik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!