kábítószerfogás

2018.03.10. 12:26

Több mint tizenhat kiló marihuánát találtak Röszkén

Több mint tizenhat kiló marihuánát találtak egy montenegrói férfi autójában elrejtve a röszkei autópálya-határátkelőhelyen - tájékoztatott az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata szombaton.

A közlemény szerint a szerdán este belépésre jelentkező férfi zavart viselkedése feltűnt az őt ellenőrző pénzügyőröknek, ezért tételesen átvizsgálták járművét.

Az autó padlózatában kialakított rejtekhelyről 31 kábítószergyanús növényi törmeléket – a gyorsteszt szerint marihuánát – tartalmazó csomagot emeltek ki. A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) munkatársai a 16.880 gramm súlyú kábítószert lefoglalták, amelynek feketepiaci értéke körülbelül 33 millió forint.

A férfi ellen – őrizetbevétele mellett – kábítószer birtoklása bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, a rendőrség kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!