Ország-világ

2021.03.27. 08:21

Varga Judit: a genderelméletekkel erőszakosan támadják a józan észt

Az igazságügyi miniszter szerint olyan világban élünk, ahol csak úgy jönnek-mennek az új, légből kapott ideológiák és minden napra jut egy újabb gender vagy újabb elmélet.

Budapest, 2020. november 18. Varga Judit igazságügyi miniszter, mielõtt megnyitó expozéját tartja az alaptörvény kilencedik módosítását tartalmazó javaslat vitájában az Országgyûlés plenáris ülésén 2020. november 18-án. MTI/Koszticsák Szilárd

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

„Naponta bukkannak fel és tűnnek el új trendek, egy azonban közös bennük: mindig a hagyományos értékekkel szemben lépnek fel” – írta a Facebookon Varga Judit.

Varga Judit szerint erőszakosan támadják a józan észt és az örökérvényű igazságokat, melyek hagyományon, hiten és biológiai tényeken alapszanak.

„Ezért fontos, hogy mi, konzervatívok, ne csak tűrjük, hanem merjük is kritizálni korunk zavaros elméleteit”

− írta Varga Judit, aki Szilvay Gergely könyvét egyfajta gondolatébresztőként ajánlja azok számára, „akik még nem zárkóztak el a normalitástól”.

Borítókép: Varga Judit igazságügyi miniszter

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!