Hirdetés

2022.07.14. 13:37

Balatonszárszóra érkezik a Barcelona!

Az FC Barcelona labdarúgócsapatának hivatalos magyarországi akadémiája, a Barca Academy Hungary augusztus első hetében nyári tábort tart Balatonszárszón. A focizni szerető gyermekeknek lehetőségük nyílik arra, hogy kipróbálják, milyen a Barcánál edzeni: spanyol edzőktől tanulhatnak, megismerhetik a világszerte híres klub játékstílusát és filozófiáját – ráadásul mindezt a Balaton partján!

Hirdetés

A Barca Academy Hungary a 2019-es alapításkor azzal a küldetéssel indult el, hogy professzinoális és innovatív szakmai munkájával elősegítse a kelet-közép-európai régió tehetséges futballista gyerekeinek sportbeli fejlődését. A tulajdonosok célja az volt, hogy egy, a világ futballéletét érdemben befolyásoló klub, az FC Barcelona égisze alatt bevált, sikeres, implementálható tehetséggondozó képzést tegyenek elérhetővé.

 

Az akadémia most a Balaton partjára is ellátogat, idén először szervezi meg Balatonszárszón az ötnapos nyári táborát. Az augusztus 1–5-ig tartó eseményre várják a labdarúgást szerető, 5–14 éves kor közötti fiúk és lányok jelentkezését.

 

A résztvevők részesei lehetnek az FC Barcelona-érzésnek, megismerhetik, milyen metodikával oktatják kortársaikat a katalán városban, valamint Budapesten, a világ minden táján ismert klub hivatalos akadémiáján. 

 

Az edzéseket a gránátvörös-kék együttes által kijelölt spanyol szakmai igazgató és az FC Barcelona kötelező edzőképzését elvégzett, minősített spanyol és magyar edzők részvételével, a katalán klub metodikájának megfelelően, a gyermekek korának és készségének megfelelően alakítják ki, beleértve a technikai és taktikai feladatokat, egyéni és csoportos képzéseket.

 

A tábort a balatonszárszói Szóládi úton rendezik meg. A 9–16 óráig tartó helyszíni program során a Barca Academy Hungary edzői napi két edzést tartanak. A tábor során a szervezők napi háromszori étkezést (tízórai, ebéd, uzsonna) és minden egyes résztvevő számára egy eredeti Nike Barca Academy felszereléscsomagot (két-két mezt, nadrágot és sportszárat, valamint egy melegítőfelsőt) biztosítanak. 

 

Minden további információért és a regisztrációért érdemes ellátogatni a Barca Academy Hungary honlapjára, az fcbacademy.hu/balatonitabor oldalra! 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában