Hirdetés

2022.07.22. 00:01

Hallassa a hangját!

Az Interreg Magyarország – Horvátország Együttműködési Program BLight felhívásának keretében nyert pénzügyi támogatást 2021-ben a horvátországi Evolva d.o.o. és magyar partnere, az Intervia Kft.

Szponzorált tartalom

A nemzetközi partnerségben elnyert projekt célja, egy hangvezérelt, felhőalapú, hardver gombbal aktiválható jelszókezelő szoftver közös fejlesztése, piaci bevezetése és értékesítése.

A közös munka során az Evolva d.o.o. a műszaki, míg az Intervia Kft. a projekt marketing részének megvalósításáért felel. A megvalósítás az innovációs együttműködésen túl, a nemzetközi és határokon átnyúló szakmai- és szellemi fejlődést, valamint a határmenti régió gazdasági kapcsolatainak erősítését szolgálja.

A hardver gombbal aktiválható hangvezérelt jelszókezelő szoftver egy olyan innovatív, gyors, praktikus, beszédalapú megoldás, amely megkönnyíti a szoftverfejlesztők, tesztelők, rendszergazdák, adatbáziskezelők, műszaki szakemberek és a napi szinten különböző webes alkalmazásokat és webes szolgáltatásokat használó felhasználók munkáját.

A jelszókezelő szoftver rendelkezik a legfontosabb biztonsági funkciókkal, mint például az erős titkosítási algoritmusok, a kétfaktoros hitelesítés, a jelszó erősségéről szóló jelentés és a webes űrlapok kitöltése.

Piacra lépéskor a horvát, az angol és a magyar nyelv felismerését tudja majd a szoftver, de hosszútávon további nyelvek támogatása is tervben van.

A hangvezérlés természeténél fogva egyenlő lehetőséget biztosít a használatra a látási problémákkal vagy más testi fogyatékkal élők számára is.

A projekt során fejlesztett termék olyan innováció, mely szem előtt tartja a környezetvédelmet és a fenntartható fejlődést. A nyomógombok újrahasznosított anyagokból készülnek (műanyag ház és egyéb mechanikus alkatrészek), a beszállítóknak igazolniuk kell a felhasznált anyagok forrását.

Barics Márkó
Intervia Kft.
+36 30 553 7511 
[email protected] 
https://www.evolva.hr/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában