PR

2022.10.13. 09:36

Minden amit a szoftverfejlesztő szakmáról tudnod kell

Tudtad, hogy Kaposváron is elhelyezkedhetsz szoftverfejlesztőként? Bár legtöbben úgy gondolják, hogy kizárólag a fővárosban találhatóak progresszíven fejlődő szoftverfejlesztő cégek, de ez nem így van.

A szoftverfejlesztői szakma amellett, hogy egy dinamikusan fejlődő terület, komoly karrierutat kínál a fiatalok számára. Természetesen a területtel kapcsolatban számtalan kérdés merül fel a pályaválasztás előtt álló diákok részéről:

  • Mivel foglalkozik egy szoftverfejlesztő?
  • Milyen adottságokra van szükség ahhoz, hogy valaki sikeressé váljon a szakmában?
  • Milyen képzési opciók közül választhatnak a már sikeresen leérettségizett diákok, akik ezen a pályán képzelik el a jövőjüket
  • Milyen megélhetést biztosít ez a szakma és milyen munkakörülmények várnak majd?

 

Tudj meg mindent a szoftverfejlesztői szakmáról!

A Precognox Kft. jelentős szoftverfejlesztői tapasztalattal rendelkezik, így valóban gyakorlatias módon tudnak segíteni, hogy bárki el tudjon igazodni a szakma nem is olyan bonyolult útvesztőjében.

Diákoknak

Pályaválasztás előtt álló diákként biztosan sok kérdésed van, amelyekre szeretnél érthető választ kapni. Amennyiben osztálytársaid közül többeket is érdekel a téma, és szívesen hallgatnátok meg ingyenes pályaorientációs előadásunkat az informatika tanórák keretében, akkor felhívhatod tanáraid figyelmét az alábbi lehetőségre.

Iskoláknak, informatika tanároknak

Gyakorló informatika tanárként szeretnéd, hogy diákjaid első kézből kapjanak információkat, továbbtanulási tippeket és további hasznos információkat a szoftverfejlesztői szakmáról? Ingyenesen vállaljuk az informatika tanórák keretein belül Pályaorientációs előadás megtartását. Az előadások során lehetőség nyílik a kaposvári / balatonboglári Logiscool képzési rendszerének megismerésére is. Az alábbi gombra kattintva megnyíló űrlapon jelezheted, hogy élni kívánsz a lehetőséggel.

Tipp informatika tanároknak

Sikeresen lezajlott a 2022-es Év Informatika Tanára pályázatunk, a nyertesek hivatalos díjátadón vehették át nyereményeiket. Somogy megyében oktató informatika tanárként mindenképpen érdemes lesz nevezni a következő évi megmérettetésre. Miért is érdemes pályázni? A Sonline cikkéből kiderül.

 

Csatlakozz a kaposvári szoftverfejlesztő közösséghez!

2014-ben alakult meg a Kaposvári Szoftverfejlesztő Meetup, amely az azóta eltelt években számtalan ingyenes szakmai előadással örvendeztette meg tagjait. A közösséghez bárki csatlakozhat és természetesen ingyenesen látogathatja a rendezvényeket, illetve tarthat előadást a szoftverfejlesztéshez kapcsolódó témakörben. Téged is várunk szeretettel közösségünkben és rendezvényeinken!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában