Mondja el sikertörténetét!

2023.02.01. 13:48

Meséljen cégéről és a sikerhez vezető útról

A Mediaworks Hungary Zrt. a Somogyi Hírlap és a SONLINE.HU kiadója, olvasói igényeinek eleget téve februárban új tematikus összeállítást készül megjelentetni, FÉRFIAK fókuszban címmel.

Olyan férfiakat kívánunk megszólaltatni, akik nem mindennapi eredményekkel büszkélkedhetnek. Érdekes és hétköznapi történeteket szeretnénk megosztani olvasóinkkal, mely sokunk számára motivációt jelenthet céljaink eléréséhez!  

A kitartó munka mögött emberek vannak, akik szívesen mesélnek arról, miképpen indultak el a sikerhez vezető úton és mit tesznek akkor, ha épp nem munkával töltik az idejüket!

A cikkek a Somogyi Hírlap hasábjain jelennek meg, továbbá olvasható lesz a sonline.hu hírportálon és a kapcsolódó Facebook profilokban.

A Mediaworks portfólió sok-sok releváns elemén is elérhető lesz a kiadvány és speciális Facebook hirdetésekkel is segítjük az olvasók elérését.

 

Hasonló kiadványok a szomszédos megyékből.

Töltse ki a kérdőívet és kollégánk felveszi önnel a kapcsolatot!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában