somogyi hírlap

2021.01.12. 14:14

Díjazzuk a hűséget!

Jó hírünk van a legalább tíz esztendeje megszakítás nélkül előfizető olvasóink számára! Most megjutalmazzuk hűségüket egy nyereményjáték keretében, amelyben automatikusan részt vesznek.

sonline

Ezzel az akciónkkal azokat az olvasóinkat szeretnénk megörvendeztetni, akik már tíz esztendeje előfizetnek a Somogyi Hírlapra – és most még a szerencse is melléjük szegődik.

Az év folyamán minden hónapban sorsolunk ajándékokat a hűséges előfizetőink között. Januárban a főzést kedvelő olvasóinknak igyekszünk kedvezni, ezért 5 elektromos serpenyőt sorsoltunk ki ajándékként. Februárban a sütés szerelmesei izgulhatnak. 5 ajándékcsomagunk egy digitális mérleget, egy Tefal serpenyőt és egy sütőformát tartalmaz. Márciusban egy kávéfőzőt kávéscsésze szettel nyerhetnek meg hűséges és szerencsés olvasóink.

Hogy mit kell ezért tennünk Önöknek? Csupán annyit, hogy maradjanak továbbra is olvasóink, hűséges előfizetőink! Figyelmesen olvassák majd a január 28-i, csütörtöki lapszámunkat, ugyanis abban fogjuk közölni a szerencsés nyertesek nevét, de természetesen telefonon vagy postai úton is értesítjük őket! A sorsolás játékszabályzatát megtalálják a sonline.hu internetes felületünkön, a játékszabályzatok menüpont alatt. A hűség kiváló erény, még akkor is, ha egy újságra szóló előfizetéséről szól. Most meglátják: megéri hűségesnek lenni! Ne feledjék: a nyertesek nevét a január 28-i számunkban közöljük.

Címkék#játék

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában