Hatalmas BBuli!

2017.08.11. 07:00

Fergeteges BB Boglári Szüreti Fesztivál a Balaton partján!

Nem múlhat el a nyár egy utolsó, hatalmas bulizás nélkül! Immár 41. alkalommal kerül megrendezésre a hagyományos BB Boglári Szüreti Fesztivál. A jól bevált recept változatlan: Balaton-part, pezsgő hangulat, fergeteges koncertek, rengeteg zene, milliónyi szórakoztató program, ínycsiklandó falatok és természetesen az elmaradhatatlan jó borok és pezsgők. Ráadásul nem kell sem napijegy, sem bérlet, mert ez a fesztivál INGYENES! Ez több, mint kihagyhatatlan!

PR

Már augusztus 16-án, szerdán elkezdődik a pezsgés a Rádió 1. Arénában (Club Bastille), ahol Katapultdj, Jackwell, Szecsei DJ-k szórakoztatják a fiatalokat. Izgalmas családi és zenei programok várják a látogatókat. Az ünnepélyes megnyitóra pénteken kerül sor egy hordó BB bor csapra verésével. Szombaton látható a fesztivál egyik látványos, hagyományos programja, a Szüreti Felvonulás. A színes forgatagban végigvonuló fúvósok, táncosok, mazsorettek varázsolják felejthetetlenné az élményt. Az estét az országos szinten is kimagasló lézershow és tűzijáték teszi teljessé. Természetesen vasárnap is izgalmas programok gondoskodnak a buli levezetéséről.

 

 

Két színpadon zajlanak egyszerre a programok és a koncertek. Aki pedig önfeledt bulizásra vágyik, az a Club Bastille-ban található Rádió 1 Arénában pöröghet végkimerülésig. A fellépők között olyan neveket találunk, mint például Majka & Curtis, a The Biebers, Tóth Gabi, az Anna and the Barbies, a Children of Distance, a Copy Con, az Ismerős Arcok és Pápai Joci, a Rádió 1 Arénában a pörgős hangulatról pedig a Rádió 1 DJ-i gondoskodnak; Bárány Attila, Cooky, Newik, Crazibiza, Purebeat, Loving Arms és még sokan mások. A zenei programok mellett vidámpark, gyerekprogramok, iparművészek és kézművesek kirakodóvására, valamint bor és étel kóstolók várják a nyüzsgő-pezsgő tömeget.

Szóval augusztus 17. és 20. között ismét hagyományosan hatalmas BBuli lesz a 41. BB Boglári Szüreti Fesztivál! Aki pörgésre, pezsgésre, kulináris élvezetekre, jó borokra és pezsgőkre vágyik, annak egyértelműen ott a helye! Nem kérdés, ez egyszerűen kihagyhatatlan!

Címkék#PR-cikk#PR

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában