Támogatott tartalom

2018.12.18. 16:16

Fergeteges szilveszteri buli kulináris ízekkel

Idén is különleges szilveszteri menüvel készül a La Pergola Étterem. A finomabbnál finomabb ételek mellett természetesen élőzenét is szolgáltatnak.

Támogatott tartalom

Mióta átvették az éttermet, a harmadik szilvesztert szervezik meg a szórakozni vágyóknak. Fiatalokra és idősebbre is egyaránt gondoltak. Az utóbbi évek tapasztalatai alapján főként a 40-es korosztály búcsúztatta náluk az új évet.

Az ünnepi menüsorból nem hiányozhat sem a malac, sem a lencse. A hagyományos ételek új köntösben jelennek meg. Nagy hangsúlyt fektetnek a minőségi alapanyagokra. A La Pergola étterem séfje Mikó Csaba garantálja a minőségi alapanyagokból készült fogásokat. Az étterem feledhetetlen ízeihez pedig feltétlenül meg kell említeni Vojts Attila szakács nevét is, aki ugyanúgy törekszik a tökéletességre, mint vezető séfük.

Minden frissen készül, sürögnek-forognak aznap a séfek és a pincérek egyaránt. Az eredetiség, a látvány, a harmónia általában lenyűgözi a vendégeket, így minden téren a szakmailag elismert személyzetükkel teszik tökéletessé és emlékezetessé az élményt. A hideg, meleg, fő ételt követően különleges desszert is kerül az asztalokra, sőt éjfélkor virsli csillapítja az éhséget, a lencsegulyás pedig meghozhatja a szerencsét 2019-re. A hangulatról Gregorovics Tamás színész-énekes gondoskodik. Aki még nem foglalt helyet egyik kaposvári étteremben sem, a La Pergolában még megteheti.

De időben kell lépnie, ugyanis mindössze pár helyük van már a különleges óév búcsúztató estjükre. Aki nem szeretne éjjel hazautazni, annak lehetősége van a Pergola vendégházukban igényes, egyedi berendezésű apartmanjaikban megpihenni. A kaposvári belváros frekventált helyén található szálláshelyük közvetlen közelében parkolási lehetőséget is biztosítanak vendégeik számára.

Kaposvár, Ady Endre u 15.

82/313-000

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában