hirdetés

2018.10.30. 15:40

Fölszállott a páva – A Döntők Döntője a Duna Televízión!

Különleges évaddal jelentkezik a Fölszállott a páva népzenei és néptáncos tehetségkutató. Ez alkalommal az eddigi évadok legjobbjai mérik össze a tudásukat.

Szponzorált tartalom

A Döntők Döntője alcímet viselő hatodik évadban régi nagy kedvencek lépnek a színpadra. Fontos változás, hogy az előző évadoktól eltérően a zsűri a produkciók szóbeli értékelése után átadja a döntés jogát a televíziónézőknek, így a közönség szavazatain múlik, kik jutnak a december 21-ei döntőbe.

– A Döntők Döntőjében nagyon színes paletta állt össze. A versenyzőkre olyan feladatok várnak, amik próbára teszik a tudásukat. Nem titkolt szándékunk, hogy többet mutassunk meg egyrészt a tehetségükből, másrészt a Kárpát-medencében kialakult magyar hagyományos kultúra, illetve a magyarországi nemzetiségek hagyományos kultúrájának értékrendszeréből. A nézők pedig még több izgalomra számíthatnak, ráadásul a döntés most az ő kezükben lesz – mondta Agócs Gergely néprajzkutató, népzenész, a Hagyományok Háza tudományos munkatársa, a zsűri tagja.

További érdekességek, kulisszatitkok a mediaklikk.hu/pava oldalon, valamint a produkció Facebook és Instagram oldalán.

Fölszállott a páva – A Döntők Döntője –minden pénteken élőben 19.30-tól

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában