fizetett tartalom

2021.01.20. 12:02

Kannabisz olaj - tényleg ártalmatlan?

A kannabisz olaj hallatán sokak lelki szemei előtt a bódító hatásáról hírhedt, függőséget okozó szer jelenik meg – szerencsére teljesen alaptalanul. A kannabisz olaj, bár nem csodaszer, elképesztően jó hatással van az egészségünkre, mégis még mindig akadnak, akik a megfelelő információ hiánya miatt elutasítják a természet ezen ajándékát.

fizetett tartalom

Forrás: freepik

Érdemes közelebbről is megismerni a kannabisz olajat

De mi is tulajdonképpen a szóban forgó olaj, hogyan állítják elő, és ami a legfontosabb, miként profitálhat annak rendszeres használatából? Nos, a készítményt a cannabis növényből nyerik ki, majd a komplex gyártási folyamatok során, számos innovatív technikával kezelik. A szakemberek az előállítási folyamat során kivonják a CBD-t a kenderből, és azt vegyítik az úgynevezett hordozóolajokkal. Az így nyert kreáció mentes a THC-től, ami egyébként a kender bódultságért felelős összetevője.

Kiút a labirintusból

A modern világunk egyik főszereplője a stressz. Lehet ezt tagadni vagy beismerni, mégis, a folyamatos rohanás, megfelelési kényszer és feszített tempó mindenkin érezteti a negatív hatását. A rendszeresen tapasztalt stressz pedig előbb-utóbb az egészséget is megmételyezi. A kannabisz olaj ebből a lehetetlen helyzetből jelenthet kiutat.

A kannabisz olaj segít ellazulni

A termékkel kapcsolatos tapasztalatok arra mutattak rá, hogy az olaj nagy szerepet játszik a feldúlt idegrendszer panaszainak enyhítésében. Segít ellazulni, oldja a stresszt és megszünteti a szorongást, ezzel párhuzamosan pedig a krónikus álmatlansággal is felveszi a harcot.

Nincs egészségkárosító hatása

Bizonyított tény, hogy a megbízható forrásból vásárolt kannabisz olaj nem káros az egészségre. Olyannyira igaz ez, hogy az élsportolóktól kezdve egészen a stresszes üzletemberekig, bárkinek ajánlott a használata, még a gyerekeknek is.

A siker kulcsa a megfelelő dózis

A CBD olajnak is gyakorta nevezett produktum nemcsak változatos kiszerelésben, de eltérő erősségben is képviselteti magát a piacon. A megfelelő dózissal kapcsolatban igényeljen szakmai segítséget!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában