hirdetés

2018.03.13. 08:00

Legendás színészek a Roxinházban

Színházi legendák címmel az idei évadban beszélgetéssorozatot indított el a kaposvári Roxinház társulata. A hagyományteremtő szándékkal életre hívott program iránt nagy az érdeklődés, március 24-én újabb rendezvény lesz.

Hirdetés

Élmény, feltöltődés, felemelő pillanatok – a kaposvári közönség azokkal a művészekkel találkozhat, akik meghatározó szerepet töltöttek be a „Kaposvár jelenség” létrejöttében, s már hosszú évek óta nem játszanak városunkban. A Színházi legendák rendezvény eddigi vendége volt Koltai Róbert és Molnár Piroska továbbá Lukáts Andor valamint Pogány Judit. A színházkedvelők nagy örömére hamarosan újabb vendégek látogatnak a Roxinházba: Jordán Tamás, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, rendező, színigazgató, főiskolai docens, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, valamint Lázár Kati Kossuth és Jászai Mari-díjas színésznő, rendező, kiváló művész.

Legendás színészek, s színházi legendák: a közönségre március 24-én egy felejthetetlen este vár, mely egyszerre csal mosolyt az arcunkra, s könnyeket a szemünkbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában