támogatott tartalom

2019.06.19. 14:06

Magasabb fokozatba kapcsol a Vodafone

Egyre nő az igény a nagyobb adatkeretre, ezt érzik a kaposvári Vodafone márkaképviseletnél is. Az ügyfelek egymásnak adják a kilincset a Dorottyában található üzletben.

Támogatott tartalom

17 éve ugyanott, a város szívében szolgálja ki az ügyfeleket a Vodafone. – Maximális árukészlettel rendelkezünk, okostelefonból ki tudjuk elégíteni az igényeket, ha nincs az üzletben, akkor is hamar beszerezzük – mondta Boros Balázs. Az üzletvezető hozzátette, a forgalom folyamatosan növekszik, sokan érkeznek az agglomerációból is.

Az elmúlt két évben jelentősen nőtt az ügyfelek adatigénye. – Azért keresnek fel bennünket, hogy olyan díjcsomagot ajánljunk, amely a nagyobb adatéhséget ki tudja szolgálni. A Vodafone ehhez igazítja aktuális ajánlatait, van olyan, amely korlátlan közösségi és videóélményt biztosít, például a Red Live és Red Live+. Minden nap igyekszünk úgy kiszolgálni az ügyfeleket, hogy elégedetten távozzanak – mondja.

Örömmel telefonálnak és interneteznek a felhasználók, a Vodafone lefedettsége Kaposváron és környékén is nagyon jó. Az adatátviteli sebességgel sincs gond, hiszen ügyfelei kiszolgálására 4G és 4G+ hálózatot használ a társaság, miközben már a közeli jövő előfutáraként felavatott két 5G bázisállomást is Zalaegerszegen és Budapesten. Az ötödik generációs hálózatot jelenleg tesztelik, kereskedelmi szolgáltatást még nem nyújtanak, de az új technológia elindításával új távlatok nyílnak majd a mobilinternetezésben. Egyik legnagyobb előnye az lesz, hogy egy időben és egy helyen nagy adatmennyiség és sok felhasználó – például fesztiválok, teltházas sportmeccsek – esetén is kiemelkedő minőségű marad a szolgáltatás. Ráadásul a letöltés is gyorsabb lesz, egy HD minőségű film mobiltelefonról is kevesebb mint egy perc alatt letölthető lesz.

A legújabb hálózat előnyeit azonban legnagyobb mértékben nem a lakossági ügyfelek fogják élvezni, hiszen az 5G által nyújtott kapacitás, sebesség és alacsony válaszidő együttesen az ipar területén lesz kiemelkedően hasznos. A gépek közti kommunikáció felgyorsul, okos gyárak jönnek létre.

A képviselet vezetője két fontos témát érintett még. Elmondta, hogy a Vodafone Magyarország tavaly májusban bejelentette szándékát a UPC Magyarország felvásárlására. Ennek engedélyezéséről az Európai Bizottság dönt majd idén nyáron, addig is a két társaság változatlanul külön működik. A felvásárlást követően a Vodafone az egész országban képes lesz a mobil mellett innovatív vezetékes szélessávú és televíziós szolgáltatásokat is nyújtani.

A piacra nemrég belépett egy új versenytárs, a DIGI, erről azonban Boros Balázs lapunknak nem kívánt nyilatkozni. Hangsúlyozta ugyanakkor, hogy mobilhálózatukat 20 éve kitartóan fejlesztik, országos lefedettségük és a több mint 200 településen, köztük Kaposváron is elérhető 4G+ szolgáltatásuk magáért beszél. „Nem véletlen, hogy az elmúlt három évben a mobilszolgáltatók közül egyedül mi növeltük piaci részesedésünket.”

7400 Kaposvár, Széchenyi tér 8 (Dorottya üzletház)

Nyitva tartás:

H-P 9:00-17:00

Szo: 9:00-13:00

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában