Támogatott tartalom

2018.10.11. 11:47

Megbecsülik az évek óta megbízható munkaerőt

A Lakics Kft. újra hűségdíjjal jutalmazta a munkavállalók évtizedek óta tartó lojalitását.

Támogatott tartalom

A Lakics Kft. vezetősége a cég 30 éves fennállásának évfordulóján, négy éve döntött a hűségdíj bevezetése mellett, hiszen már akkor is voltak olyan munkatársak, akik 15-20 éve a cégnél dolgoztak. Büszkék arra, hogy a rendszer azóta is működik, és immár tradicionálisan, évről évre 20-25 munkavállalót tudnak hűségdíjjal jutalmazni.

Munkavállalóink lojalitása kiemelten fontos cégünk számára, ezért is döntöttünk a hűségdíj bevezetése mellett. Büszkék vagyunk a kollégáinkra, és örömmel adjuk át évről évre ezeket a díjakat. Bízom benne, hogy a jövőben egyre többen részesülhetnek ebben az elismerésben – nyilatkozta az ügyvezető, Ifj. Lakics László.

A hűségdíj emlékplakettje mellé anyagi elismerés is jár, hiszen a 10 éves munkavállalók egy havi, a 15 évesek másfél havi, a 20 évesek két havi bruttó bérnek megfelelő összegű jutalmat is kapnak. Jövőre pedig már lesznek olyanok is, akik 25 éve a Lakics Kft csapatának tagjai.

A hűségdíjak mellett az október elején tartott dolgozói fórumon 11 munkavállaló a félév kiváló dolgozója elismerést vehette át.

 

 

A hűség jutalma – a Lakics Kft. legelkötelezettebb, egy évtizede aktív dolgozóit jutalmazta a díjakkal
A félév kiváló dolgozói, a „tett helyszínén” az üzembe büszkén tartják kezükben az okleveleket

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában