szponzorált tartalom

2020.03.01. 12:13

Megújult Magyarország „zöld” csatornája, az Ozone Tv

2020. március 2-tól megújult arculattal és tartalommal jelentkezik Magyarország egyetlen „zöld csatornája” az Ozone televízió.

A nézők által megszokott régi műsorok is új köntösbe öltöznek, az új vásárolt tartalmak mellett pedig érdekes és különleges, saját gyártású műsorok is képernyőre kerülnek.

Magyarországon elsőként foglalkozik az űrkutatással tudományos megközelítésben az Ozone Univerzum, prioritásként kezelve a hazai kezdeményezéseket, eredményeket ezen a területen.

Aktualizáltuk, naprakészebbé szerkesztettük, megújítottuk az Ozone Televízió egyik közkedvelt műsorát is, ami az Egyenlítő címet viseli. Ez egy kimondottan ismeretterjesztő, környezetvédelmi magazin, friss hírekkel, tudományos igényű magyarázatokkal, mondhatni válaszokkal. Hetente egy adásban pedig olyan témákban kezdeményez vitát és ezáltal párbeszédet, ami meghatározó a társadalom, az emberiség jelene és jövője szempontjából.

A fenntarthatóság és fejlődés kérdéskörét is igyekszik körbejárni a csatorna, mint például közlekedés jövője, ami egyelőre egy nagy titok. Legyen szó tömegközlekedésről vagy éppen autókról.

Az egyik legkedveltebb műsorunk a Titokzatos Magyarország, olyan ismeretlen helyekre kalauzolja el a nézőket, amely valamilyen titkot, érdekességet rejt. Egyszóval, hazánk felfedezetlen kincsei kerülnek napvilágra. Például: titkos repülőgépgyár Budapest alatt, szellemjárta kastély a Balatonnál vagy éppen egy elhagyatott vonattemető Istvántelken.

Az Ozone utazás, a világ országait, városait, tájait mutatja be, mégpedig a műsorvezető-szerkesztő saját nézőpontjából és szemszögéből. Egyedi stílus, humor és történelmi, történeti hitelesség egyaránt jellemzi. Kalandra fel, hazánk és az összes kontinens egy helyen, az Ozone Televízióban.

Természetesen az ismeretterjesztés nem csak természet-és környezetvédelmi vagy éppen tudományos műsorokat jelent. Hazánk és a világ érdekességei, vonzó helyei és tájai éppen úgy szolgálják a jól körvonalazható célunkat, a „zöld” szemlélet terjesztését, mint egy kimondottan nevelési, oktatási szándékkal készült film. Egyszóval televíziónk nyitott mindenre, ami értékek és elvek mentén szolgálja a nézők és a csatorna érdekeit. Éppen ezért konstruktív együttműködésre, partneri viszonyra törekszünk a hazai dokumentumfilm készítőkkel, még akár koprodukciós lehetőséget is ajánlunk, ha igénylik, mert szeretnénk számukra bemutatkozási felületet kínálni és alkotásaikat elsőként vetíteni az Ozone televízióban.

Célunk az, hogy napjaink legfontosabb társadalmi kérdéseivel, – úgy, mint a környezetvédelem, klímaváltozás – közérthető módon foglalkozzunk, válaszokat találjunk, gondolkodásra késztessünk, a jelenünket és jövőnket meghatározó kérdésekben párbeszédet kezdeményezzünk.

Nevelni, tájékoztatni és elgondolkodtatni szeretnénk, amivel szemléletváltásra is ösztönözhetjük a nézőinket.

Egymondatban összefoglalva az „zöld” csatorna foglalkozik időjárással, közlekedéssel, és a településekkel is, itthon, valamint a világban.

Az Ozone elkötelezett, a napi politikától mentes, értékek mentén működő televízió, amely mindenkit szeretne megszólítani, aki érdeklődik a környezet és társadalom fontos kérdései iránt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában