Szponzorált tartalom

2018.01.15. 17:00

Siófok lesz az első állomása a Tőzsde Nap 2018-nak

Siófokon nyitja meg előadás sorozatát a Tőzsde nap 2018, amelynek célja, hogy segítséget nyújtson a tanulásban a tőzsde iránt érdeklődőknek országszerte.

2018. február 2-án megindítja előadás sorozatát az Admiral Markets UK Ltd, ahol a résztvevők megismerhetik a tőzsde és az online kereskedés valódi oldalát. Az angol székhellyel rendelkező cég célja, hogy felhívja a figyelmet a felelősségteljes befektetési döntések meghozatalára, emellett a valós környezetben is alkalmazható tippeket is kaphatunk.

Számos „befektetési tanácshoz” juthatunk különböző cégektől, ismerőseinktől, akár még a szomszédunktól is. Amikor kész ötleteket kapunk arra vonatkozóan, mikor és hogyan fektessünk be a Bitcoinba, aranyba, bux indexbe vagy ingatlanba, célszerű megismerni, mi alapján ítélkezik az illető a saját pénzünk jövőbeli helyzetéről. A TV-ben hallotta, hogy dübörög az adott piac? A barátja tanácsadója mondta? Talán Bill Gates is ebbe fektet? Gondoljuk végig, eddig hány hibát követtünk el, csak azért, mert más döntött helyettünk. Itt most a pénzünkről van szó.

Jogosan merül fel a kérdés, mégis hogyan tud tájékozni egy kezdő, aki több helyről igyekszik összegyűjteni, hogy hol és mibe fektessen be 2018-ban. Ha szerencséje van, talál egy oktatást vagy rendezvényt, ahol sikerül gyakorlatias, a mindennapokban használható tudást elsajátítania.

A Tőzsde nap 2018 eseményen friss és kézzelfogható információkat szerezhet mindenki, akit érdekel az online befektetések és a kereskedés világa. Az alapoktól a haladóbb kérdésekig olyan témák lesznek érintve, amelyek a legtöbb kereskedő fejében már megfordultak, ám eddig még talán sehol nem kaptak a gyakorlatban is alkalmazható választ.

A konferencia sorozat első állomása SIÓFOKON lesz. A részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz között, amelyet ITT tudsz megtenni:

Tehát, ha szeretnéd tudni, milyen híreket és tanácsokat érdemes meghallgatni, mielőtt befektetési döntést hoznál és a valóságban is alkalmazható ötletekre vágysz (tehát nemcsak a nagykönyvekben bemutatott elméletre vagy kíváncsi), akkor jelentkezz a fenti linken.

Ha kezdő vagy, akkor pedig itt a lehetőség, hogy találkozz egy olyan lehetőséggel, amely akár kiegészítő keresetnek is alkalmas lehet.

A részvétel ingyenes, csupán azt kell eldöntened, hogy eljössz és egy szuper napot töltesz el Siófokon azzal, ami a jövőben akár megtérülhet!

Megjegyzés: A cikk csupán informatív jellegű, nem tartalmaz semmilyen felhívást befektetési döntésre. A végső döntés mindig a felhasználó kezében van. A kereskedés kockázattal jár.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában