pr cikk

2020.11.25. 11:27

Tegye próbára szerencséjét a kaposvári lottózóban!

Tegye próbára Ön is szerencséjét és játsszon a különböző ajándékokért Kaposváron az Irányi Dániel utca 3. alatt található lottózónkban!

fizetett tartalom

lottózó felirat logó nélkül

Fotó: Maximus

Különleges helyszíni akcióval készül a 220. sz. kaposvári lottózó, ugyanis az a szerencsevadász, aki 2020. december 4-5. között legalább 2000 forint értékben vásárol sorsjegyet és lottójátékot, jogosulttá válik arra, hogy megforgassa a lottózóban elhelyezett szerencsekerekünket a további értékes sorsjegy ajándékokért.

De nemcsak az extra nyerési lehetőségek miatt éri meg betérni hozzánk: a légkondicionált lottózónkban wifi elérést és bankkártyás fizetési lehetőséget is biztosítunk. A sportfogadó játékosaink 9 darab TV-készüléken és 3 darab érintőképernyőn követhetik nyomon a Tippmix legfrissebb ajánlatait és a legizgalmasabb sportmérkőzések eredményeit.

A fentieken túl a játékosoknak kedvezünk a nyitvatartási idővel is: hétfőtől csütörtökig 8:00-18:00, pénteken 7:00-18:00, szombaton pedig 7:00-15:00 között várjuk kedves vásárlóinkat. Vasárnap üzletünk zárva tart.

Bízunk benne, hogy üzletünk továbbra is szerencsét hoz játékosainknak. Nemrégiben egy-egy szerencsés a Fáraók Kincse és a Buksza sorsjeggyel 5-5 millió forintot nyert, a sorsjegyek mellett pedig a Hatoslottó játéknak köszönhetően a 228 millió forintos főnyereménnyel is gazdagodott egy játékosunk.

Lehet, hogy Ön lesz a következő, akinek a szerencséjét évekig emlegetik majd a környéken?

Adjon egy esélyt Ön is Fortunának, és játsszon!

*Az akció az ajándék sorsjegy készlet erejéig érvényes, a részletekről érdeklődjön a helyszínen értékesítő munkatársunknál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában