hirdetés

2019.10.10. 08:46

Tíz év után szuperkoncertek Marcaliban

Hosszú éveket kellett várniuk a marcaliaknak arra, hogy olyan remek és minőségi szórakozásban legyen részük, mint az október 12-i szabadság koncerten.

Szponzorált tartalom

A Magyar Tenger Produkcó szervezésében és a Harminc Éve Szabadon Emlékbizottság támogatásával jön el Marcaliba a Bikini és a Lord zenekar. – Ez óriási dolog, mert az elmúlt tíz évben nem volt ilyen méretű zenei koncert a városban – mondta el lapunknak Huszti Gábor, a Somogy Megyei Közgyűlés alelnöke. – Most ez azért is különleges alkalom, mert egyszerre két nagy zenekar lép fel a Bikini és a Lord. Az pedig külön apropója, hogy a harminc éves rendszerváltozást is ünnepeljük a Szabadságkoncert keretében.

A program már délelőtt elkezdődik az X Házban, ahol a Terror Háza által összeállított tablófotó kiállításon tekinthetik meg a harminc évvel ezelőtti és az azokhoz vezető eseményeket az érdeklődők. Ezután a Sajtóklub című műsor prominensei – Bencsik András, Stefka István, Szentesi Zöld László és Jeszenszki Zsolt – elmélkednek az elmúlt időszakról. Ezt követően Nógrádi György, biztonságpolitikai szakértő beszél majd a rendszerváltás külföldi hatásairól.

A könnyűzenei koncertek 15 órakor kezdődnek a Bikini fellépésével, amelyet 17:30-kor a Lord követ a Kossuth Lajos utca 66. szám alatti kamionterminál területén. A rendezvény ingyenes és mindenkinek kiváló program lehet, a fiataloknak a retro életérzés miatt, az idősebbeknek pedig fiatalkoruk megidézése miatt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában