támogatott tartalom

2020.06.09. 10:42

Védőkar Idősek Otthona nyílik Kadarkúton

Teljes körű kiszolgálással, 24 órás felügyelettel és családi hangulattal várja a nyugdíjasokat Somogy megye legújabb idősek otthona Kadarkúton. A Védőkar Alapítvány által működtetett, minden elemében 21. századi intézmény megkezdte a szobák értékesítését, és hamarosan megnyithatja kapuit.

Támogatott tartalom

A kadarkúti Védőkar Idősek Otthonában 28 darab egy- és kétágyas, saját fürdőszobás korszerű szoba lett kialakítva, külön közösségi, étkező- és tevékenységi helyiségekkel, valamint szabadtéri kerttel. A Védőkar Alapítvány és egy magánbefektető még tavaly vette meg a régi ruhagyár leromlott épületét, s kezdte meg az újjáépítést. A beruházók célja, hogy az új otthonban az időseknek minden örömük meglegyen, anélkül, hogy aggódniuk kellene a közüzemi számlák, az ételkészítés, a háztartási javítások vagy a kerti munkák miatt. Nyugodt környezetben, biztonságban élvezhetik a magánéletüket egy gondoskodó és támogató közösségen belül.

A komfortos szobák 16-24 m2 közöttiek, akár saját bútorral is berendezhetőek. Összesen 10 olyan szoba van, amely teljesen akadálymentesített. A szolgáltatási csomag része a 24 órás felügyelet, az orvosi ellátás és az alap gyógyszerek biztosítása, a mosás-vasalás-takarítási szolgáltatás, illetve az egészségügyi intézménybe történő szállítás oda-vissza. Az új lakókat szélessávú internet kapcsolat segíti abban, hogy folyamatosan kapcsolatban tudjanak maradni hozzátartozóikkal. A napi ötszöri étkezés és az ízletes házi ételek biztosítása mellett az egyéni speciális táplálkozási igényekre is felkészült a szakértő személyzet, akik nem csak most, de a jövőben is kiemelten odafigyelnek az épület és az eszközök folyamatos fertőtlenítésre.

A Védőkar Idősek Otthona egészséges és kiegyensúlyozott életmódot szeretne teremteni lakóinak a barátságos Kadarkúton, Kaposvártól 25 kilométerre. Az idősek otthona a helyi rendőrség mellett lett kialakítva, így nem csak a természeti szépségek, de a biztonság is karnyújtásnyira lesz.

További információ és elővásárlási kedvezmények:

Védőkar Idősek Otthona értékesítési iroda

telefon.: 30/993-5976

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában