a helyzet

2018.03.16. 06:30

Különös érzékek

Bocsánatot kérünk Juhász Pétertől amiatt, hogy cikkünkben valótlanul közöltük, hogy Juhász Péter hozzátartozóját bántalmazta, megverte, egy lakásba zárta és begyógyszerezte, és ezzel megsértettük jóhírnévhez, magán- és családi élet tiszteletben tartásához fűződő jogát.

Szakács Árpád

 

Emberemlékezet óta nem mozgattak meg olyan erőket egy terrorizmussal megvádolt személy szabadon engedése céljából, mint Ahmed H. ügyében. A határon a magyar rendőrökre támadó, még nem jogerősen elítélt szír férfit teljes politikai védelemben részesítették az ellenzéki pártok. Szakértői stábjuk a legmagasabb szintű jogi védőhálóval vette körül, bér-civilszervezeteik pedig társadalmi szolidaritást próbáltak kicsikarni a közvéleményből.

Védőre a legelvetemültebb gonosztevőnek is alapvető joga van, de nem akármilyen üzenetértékkel bír, hogy az a Bárándy Péter próbálta tisztára mosni a magyarokra támadó és bandájával a hazánkba erőszakkal betörni szándékozó Ahmed H.-t, aki 2002–2004 között a szocia­listák igazságügy-minisztere volt. Fia jelenleg is a szocialista parlamenti patkóban ül.

Az ellenzék különös érzékkel tudja kifejezésre juttatni a szolidaritást a közvagyont illetően és a szociális ügyekben is. Néhány hete nem a kisemmizett diákok oldalára álltak az MSZP politikusai és Gyurcsány Ferenc, hanem a hatmilliárdos adócsalással gyanúsított Czeglédy Csaba mellé.

 

„Üzenetértéke van, hogy kivel szolidáris az ellenzék.”

 

Tavaly nem a közvagyon megkárosítására törekvő Tátrai Miklós és Császy Zsolt tetteit ítélte el Gyurcsány, hanem a jogerős döntés után a börtön ajtajában lapogatta a két jómadár hátát.

És nem a pénztelen szomszédját ellehetetlenítő Hadházy Ákos aljas módszereit bírálták az áldozat elhunyta után, hanem Hadházyt sajnáltatták az LMP-ben.

Nőügyekben is Juhász Péter az igazi áldozat, szegény kénytelen volt verni az asszonyt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!