KAPOSVÁR

2021.11.03. 08:21

Huszonnégy aranyérmet zsebeltek be a kasis úszók

Kun Zoltán

A somogyi megyeszékhelyen a Csik Ferenc Versenyuszodában rendezte meg a Kaposvári Sportközpont és Sportiskola a II. Kaposvár Kupa záró fordulóját.

– Huszonegy csapat, háromszáztíz versenyzője állt rajtkőre – tájékoztatott Virovecz Richárd, a Kaposvári Sportközpont és Sportiskola vezetőedzője. – Az utolsó fordulóban a harminckét úszó képviselte a kaposvári sportiskola együttesét. Versenyzőink nagyon szépen szerepeltek, huszonnégy arany-, húsz ezüst-, és tizenhét bronzéremmel fejezték be a viadalt. A felkészülésnek ezen szakaszában az úszott időeredmények is igen biztatóak voltak. A négy forduló alatt harmincnégy csapat vett rész legalább egy fordulóban, és több mint négyszázötven úszó mérettette meg magát. Az összetett pontversenyben a Kaposvári Sportközpont és Sportiskola Úszó Szakosztálya végzett az élen.

A sportiskola érmesei

Király Zsófi: 4 arany, 2 ezüst. Király Dániel: 4 arany, 2 ezüst. Kovács Nóra: 3 arany, 2 ezüst, 1 bronz. Király Flóra: 3 arany, 1 ezüst. Kardos Dániel: 2 arany, 1 ezüst. Erdélyi Emília: 2 arany, 1 bronz. Turi Csenge: 2 arany, 1 bronz. Pálca-Juhász Emese: 1 arany, 1 ezüst, 1 bronz. Kakuk Koppány: 1 arany, 1 ezüst, 1 bronz. Sárközi Szabolcs: 1 arany, 1 ezüst, 1 bronz. Patakfalvi Áron: 1 arany. Bakó Luca: 2 ezüst, 1 bronz. Korvicska Péter: 2 ezüst. Gulyás Fanni: 1 ezüst, 2 bronz. Ötvös Réka Elena: 1 ezüst, 1 bronz. Károly Keve: 1 ezüst. Boruzs Bianka: 1 ezüst. Pápai Péter: 1 ezüst. Bedi Boglárka: 2 bronz. Cseri Lily Éva: 1 bronz. Roznik Patrik: 1 bronz. Maráczi Dorka: 1 bronz. Illés Kinga: 1 bronz. Halmai Blanka: 1 bronz.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!