Balatonfenyves

2021.12.28. 14:27

Már telente is főznek a balatoni Konyhámban

Turbéki B.

Fenyvesen csak nyaranta, de Fonyódon már télen is betérhetünk a Konyhámba; a fenyvesi retró street food étterméről ismert Szikra Gabriella most Fonyódon nyitott egész évben működő éttermet. A Konyhám séfje kétszer is megnyerte a strand­ételek versenyét, és egy televíziós főzőversenyben is szépen szerepelt. 

– Most végre lehetőségem nyílt arra, hogy egész éven át működő éttermet indíthassak a Balatonnál, hétfőn nyitottunk – mondta Szikra Gabriella, a Konyhám séfje. – Régi vágyam vált valóra ezzel. Nemcsak nekünk volt rá igényünk, hanem a vendégeinknek is – tette hozzá. – Furának tűnhet, hogy éppen a télen nyitjuk meg az új helyet, ám csapatépítésről is szól a következő néhány hónap, össze kell szoknunk a főszezonig. 

A fonyódi étterem kínálatát kifinomultabbnak nevezte, mint amit a strandbüfében megszoktak tőle. Azt is elmondta, hogy a fenyvesi strandbüfé is üzemel tovább, ám ott csak a szezon kezdetén nyitnak. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!