RÖPLABDA

2021.06.18. 08:00

Hazai pályán vívják a döntőt az egyetem röplabdázói

Fenyő G.

Pénteken rendezik a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Kaposvári Campusán az egyetemi és főiskolai röplabdabajnokság országos négyes (férfi és női) döntőjét. A nőknél és a férfiaknál is érdekelt lesznek a házigazda kaposváriak.

A somogyiaknál pályára lép a Fino-Kaposvár három játékosa, az egyaránt válogatott Horváth Kristóf, Bögöly Gábor és az idén nyáron a Kistext csapatához szerződött Kalmár Ákos, míg az 1. MCM-Diamant KNRC egyletéből Ákos húgát, Kalmár Viktóriát, továbbá Hegyi Bianka Zsófiát és az ugyancsak válogatott, tavaly nyáron Békéscsabáról érkezett Szedmák Rékát szólítják pályára.

A férfiak a Kaposvári Campus sportcsarnokában, míg a hölgyek ezzel egy időben az egyetemi tornateremben mérkőznek. Az első elődöntőket 9.30 órakor, a másikat pedig 11.30 órakor játsszák párhuzamosan. Délután maradnak a bronzmeccsek (14.15 óra), míg a döntő(k) 16.15 órakor kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!