Herr Anna

2019.11.07. 07:00

Aludj máskor Séta

Huszonnégy órán keresztül dolgoztattuk mindkét agyféltekénket, lábunkat és kezünket, miközben egyszerre voltunk űrhajósok, táncosok, színészek, stand-uposok, költők, dalszerzők, modellek, divatdiktátorok, szurkolók, versenyzők, csapattársak; őrült, kialvatlan diákok.

KSZC Nagyatádi Gimnázium

A külső szemlélő csak annyit láthatott volna az egészből, hogy a nagybajomi sportcsarnok küzdőtere kaotikus játszótér/színház/barkácsműhely/sportstadionná vált , ahol alufóliával körbetekert, csillámporral teleszórt, lézerkarddal rohangáló, karikás szemű diákok hadserege rohangált. Azt viszont csak mi tudhattuk: komoly küldetésnek vagyunk részesei. Mi voltunk ugyanis a GreenADYctive űrhajós csapat legénysége, készen állva arra, hogy űrhajónkkal meghódítsuk az új Földet, és ott egy új, fenntartható életet kezdjünk csakis megújuló energiaforrások segítségével.

Ez volt ugyanis a 8. ,,Aludj máskor!” 24 órás vetélkedő témája. A verseny első óráját rögtön egy hangulatos felvonulással kezdtük, ahol bemutatkoztak a csapatok egymásnak, na meg persze Nagybajom utcáinak. Utána pedig hihetetlen gyorsan történt minden. Kiosztották az első feladatokat, megszabták az elkészítési határidőt, mi pedig akkor még semmit nem sejtve vágtunk neki a 24 órának.

Másnap reggel 10-re pedig már túl voltunk pár koreográfián, slamen, versen, egy komplett dalon, kisfilmen, bábszínházon, táncversenyen, divatbemutatón, működő órán, társasjátékon, automatán, rengeteg villám-erőnléti-feladaton és még annál is több bulin, közös éneklésen. Végül az elegáns hatodik helyen végeztünk (a barcsi Széchenyi gimi nyerte el a vándorkupát), de az oklevélen kívül sokkal több mindent- élményeket és emlékeket is viszünk magunkkal haza.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!