Kozma Lilla

2019.12.04. 12:10

Szinte életre keltek George Michael dalai

Emilia Clarke már sok-sok filmszerepben bizonyított az elmúlt idők során. Szerepelt a Trónok harcában Daeneryes Targaryen-ként, megkapta a főszerepet a Mielőtt megismertelek című filmben, de a fiatal tehetség a Terminátor és a Star Wars világában is kipróbálhatta már magát nemrégiben.

Nagyatádi Ady Endre Gimnázium

A hazánkban november hetedikén bemutatott Múlt karácsonyban (Last Christmas) nyújtott teljesítményével szintén nagyot alkotott.

Kate (Emilia Clarke) egy kissé szeleburdi, csetlő-botló főszereplő, aki egy karácsonyi boltban dolgozik manóként. Az édesanyjával nem ápol valami fényes kapcsolatot, így kicsapongó életstílusa és betegsége még rátesz egy lapáttal az egészségi állapotára. Egyik nap azonban a bolt előtt megpillant egy különös embert, és hiába a kezdeti ellenkezés, megkedveli a furcsának tetsző, de annál érdekesebb férfit. Innentől kezdve egy különös karakterfejlődés veszi kezdetét a szemünk láttára. Kate életét átértékelve és hibáit kijavítva kezd egy új fejezetbe történetében.

George Michael egyik legismertebb dala, a Last Christmas – a film eredeti címe is ez természetesen –, teljesen új értelmet nyer az utolsó percekben.

Egy érzelemdús, romantikus vígjátéknak lehetünk szemtanúi, ahol vagy könnyeinket törölgetve, vagy éppen hasunkat fogva próbáljuk átadni magunkat a karácsony szellemének. Szerintem jó esélyekkel.

Címkék#Séta-Ady

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!