Kék hírek, bulvár

2017.04.14. 08:48

Apróvad miatt hajtott árokba a pórul járt autós

Az elmúlt napon törtek az autók rendesen, összesen hat alkalommal történt baleset. Többször vadak okozták a bajt, de egy egyszerű parkolás vagy éppen az autóból kiszállás is gondot okozott.

Sonline

Bábonymegyer külterületén egy személygépkocsi szarvast ütött el. A sofőr könnyebb sérüléssel megúszta az esetet.
Kiskorpád belterületén egy apróvad okozott gondot. Az úttesten átfutó állat miatt az arra járó autós az árokban kötött ki.


Az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Balatonőszödnél egy teherautó gázolt el egy szarvast. A járműben anyagi kár keletkezett.
Kaposváron két alkalommal is történt baleset bevásárlóközpontok parkolóiban. Az egyik koccanásnál két tolató autós találkozott, a másik esetben egy pótkocsis autó ütközött egy kiállni készülő négykerekűnek.

Kaposvár belterületén egy benzinkúton éppen megálló autós volt óvatlan, amikor hirtelen akart kiszállni és a nyíló ajtónak ütközött egy tolatást végző sofőr. Anyagi kár keletkezett.
Nagyberki belterületén egy személygépkocsi vezetője balra akart kanyarodni, de előzését már megkezdte egy másik gépkocsi és összeütköztek. Szerencsére csak anyagi kárral megúszták a felek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!