Kék hírek, bulvár

2017.07.02. 09:57

Baleseti összesítő: ez történt a megye útjain 24 óra alatt

Egy nap leforgása alatt kilenc – négy sérüléssel és öt anyagi kárral járó – közlekedési baleset történt Somogy megye útjain.

Molnár Gábor

A 7-es főúton, Siófok külterületén közlekedett egy autó, amikor balra kanyarodása során összeütközött a vele szemben szabályosan közlekedő személygépkocsival, s megpördült és nekicsapódott a mögötte haladó járműnek is. A balesetben hárman könnyű sérüléseket szenvedtek. A baleset körülményeit a Siófoki Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztálya vizsgálja.
Marcaliban, a Rákóczi utcában kanyarodott balra a Kossuth Lajos utca irányába egy kocsi, amikor elgázolt egy kerékpárost. A baleset következtében a nyolc éves gyermek nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Marcali Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztálya vizsgálja.



Balatonszárszón, a Jókai Mór utcában egy járművezető az elindulása során vészfékezésre készített egy szabályosan közlekedő kerékpárost, aki emiatt megcsúszott és elesett. A férfi nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Siófoki Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztálya vizsgálja.
Pusztakovácsiban közlekedett egy kerékpáros, amikor megcsúszott és elesett. A baleset következtében a férfi súlyos sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Marcali Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztálya vizsgálja.
A megye területén az elmúlt 24 órában további öt anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!