Kék hírek, bulvár

2017.05.29. 11:00

Bordatörés lett a vége az ádándi nézeteltérésnek

Ádándon egy vendéglátóhely vendégére támadt egy helyi férfi minden ok nélkül, a sértett bordatörést is szenvedett. A rendőrség befejezte az eljárást a helyi lakos ellen bíróság elé állítják az agresszív férfit.

Sonline

Korábban beszámoltunk róla, hogy G. István egy ádándi vendéglátóegység udvarán minden előzmény nélkül rátámadt egy vendégre. Az áldozatot a nyakánál fogva rántotta a földre, majd ököllel többször fejen ütötte és megrugdosta. Bordatörés lett a vége, állapították meg az az igazságügyi orvosszakértők.

A 37 éves helyi lakost a siófoki rendőrök súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, bűnügyi őrizetbe vették, majd a Siófoki Járásbíróság előzetes letartóztatásba helyezte. A siófoki rendőrök befejezték az eljárást és az iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldték a Siófoki Járási Ügyészségnek.

Címkék#Ádánd

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!